Maso na smetaně

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 2
      ks smetana
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme ,opepříme, dáme do pekáčku, zalijeme smetanou, přikryjeme a pečeme asi 30 minut. Těsně před koncem sejmeme víko a dopečeme, nejlepší příloha je bramborová kaše.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Marta Kropáčová
    Marta Kropáčová |

    10. 6. 2009 09:33

    Ja davam jakoukoliv,jakou mam doma.Maso nejdrive orestuji z obou stran,zasypu z konzervy zampionama,zaleji slehackou,az se slehacka vstreba,je hotovo,muze se jist

  • Marrianna Sa---
    Marrianna Sa--- |

    10. 6. 2009 09:20

    Můžu se zeptat o jakou smetanu se jedná?

  • Denisa Dvořáková
    Denisa Dvořáková |

    8. 6. 2009 17:34

    peču společně s plátky syrových brambor stejně jako paní Iveta J., ještě však přidávám kolečka cibule... občas ke konci zasypu sýrem stejně jako paní Anna V. ... :o)

  • Anna Vobroučková
    Anna Vobroučková |

    2. 6. 2009 07:17

    Tuto úpravu masa dělám už léta i kotlety.Na konec maso než vypnu troubu posypu strouhaným sýrem.Je to výborné s bramborama i hranolkama.

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    2. 6. 2009 06:55

    Takové masíčko nám moc chutná.Já v pekáčku střídám vrstvy brambor s masem a zapékám společně.