Maková buchta vláčná

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kristalka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience smícháme a upečeme. Nahoru dáváme polevu... buď citron utřený s cukrem nebo čokoládovou. Buchta je nadýchaná, něco mezi makovníkem a třenou buchtou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Denisa
    Denisa |

    20. 1. 2016 21:48

    chybí mi jak dlouho a na kolik stupňů se buchta má péci.

  • Marriet
    Marriet |

    7. 2. 2014 11:22

    perfektní!

  • Veronika Brettová
    Veronika Brettová |

    17. 2. 2010 13:55

    Dnes jsem upekla, a je to velmi dobré, dala jsem méně cukru, trochu rumu a citron. šťávu a trochu skořice. PO upečení pouze promazala rybíz. marmeládou.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    17. 11. 2008 13:03

    Až teď, po upečení jsem se podívala na internet na komentáře k receptu. Až teď jsem zjistila, že mák má být mletý. Já ji udělala s nemletým a buchta je i tak moc dobrá. Nahoře jsem potřela marmeládou a opatrně dala citrónovou polevu.

  • Šárka
    Šárka |

    29. 2. 2008 17:00

    Lidičky opravdu zkuste to,je to dost dobroučká buchtička.

  • Jana
    Jana |

    20. 1. 2008 12:58

    Skutečně výborný recept! Hodnotím 1!

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    9. 8. 2007 01:42

    Ivano, recept včetně ochutnávky jsem dostala od mé spolupracovnice a moc mi chutnalo. Nezkoumala jsem, jestli někdo podobný recept zaslal. Každopádně poměr ingrediencí je trochu jiný a do této buchty patří mák mletý a poleva nahoru.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    8. 8. 2007 22:43

    Minulý měsíc jsem poslala téměř identický recept "Maková hrnková buchta" i včetně fota

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    3. 8. 2007 01:07

    Jani, mák mletý....je to rychlovka, která nezklame.

  • Jitka Bublová
    Jitka Bublová |

    1. 8. 2007 13:03

    Dělám hodně podobnou buchtu, jen maličko jiný poměr surovin. Mák používám mletý. Buchtička je opravdu výborná. Po zchladnutí ji proříznu, namažu rybízovou marmeládou. Nahoru citronovou polevu a kdo ochutná, chce recept.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    30. 7. 2007 16:33

    Mák mletý nebo nemletý??

Abecední seznam: