Makaronový kugel - židovská kuchyně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce ušleháme s cukrem, přidáme skořici, sůl, rozpuštěný tuk, a smícháme s uvařenými makarony. Polovinu masy dáme do vymazané formy, posypeme rozinkami, sekanými ořechy, polijeme medem a přikryjeme zbytkem makaronů.
2
Pečeme v troubě 40 minut.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Makaróny Margarín Med Ořechy Rozinky Skořice Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    24. 1. 2006 10:52

    Tak tohle znaaam:-))) Jako deti jsme hodne jidavali, jen babicka do vajec pridavala trocha mleka. Tohle se podavalo za studena, vetsinou kostka na odpoledni svacinku:-)) Jsem rada, ze jste mi to pripomnela.

Další doporučené recepty: