Losos po vídeňsku

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mletá sladká paprika
    • citronová šťáva
    • 1
      ks feferonka
    • 2
      dl bílé víno
    • rajčata
    • 200
      g cibule
    • 4
      ks losos
    • česnek
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce lososa pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Mezitím podusíme na oleji drobně nakrájené cibule, rozložíme je do ohnivzdorné misky, posypeme jemně nakrájeným česnekem, poklademe porcemi lososa a posypeme paprikou a usekanou feferonkou. Polijeme vínem a pečeme ve středně vyhřáté troubě, při pečení je jednou obrátíme. Při podávání je obložíme dílky rajčat. Vhodná příloha jsou vařené brambory a zeleninový salát.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    15. 1. 2013 15:08

    Víno dodává pokrmu výraznou navinulou chuť, která ne každému "sedne".