Losos po vídeňsku

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce lososa pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Mezitím podusíme na oleji drobně nakrájené cibule, rozložíme je do ohnivzdorné misky, posypeme jemně nakrájeným česnekem, poklademe porcemi lososa a posypeme paprikou a usekanou feferonkou. Polijeme vínem a pečeme ve středně vyhřáté troubě, při pečení je jednou obrátíme. Při podávání je obložíme dílky rajčat. Vhodná příloha jsou vařené brambory a zeleninový salát.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    15. 1. 2013 15:08

    Víno dodává pokrmu výraznou navinulou chuť, která ne každému "sedne".

Poslední navštívené:

Abecední seznam: