Losos na roštu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozkrájeného lososa podkůvky osolíme, opepříme, potřeme olejem a položíme na nemaštěný rošt. Porce obracíme, mastíme olejem a pečeme doměkka. Hotové rybí podkůvky omastíme připraveným ochuceným máslem, zdobíme kolečky citrónu. Podáváme se smaženými hranolky.
2
Ochucené máslo: máslo rozetřeme s jemně nasekanou zelenou petrželkou, přidáme citrónovou šťávu, sůl a pepř.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Citronová šťáva Losos Olej Pepř mletý Petrželka Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: