Levandulové cupcaky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: 16 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Rose cook

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g třtinový cukr
    • 123
      ml bílý jogurt
    • 100
      g máslo v pokojové teplotě
    • 100
      g pohanková mouka
    • 100
      g mandle jemně mleté
    • 3
      ks vejce
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 3
      špetka levandule
  • krém
    • 250
      g krémový sýr typu philadelphia pokud možno
    • 1
      lžička levandule
    • 100
      g máslo
    • 50
      g moučkový cukr
    • potravinářské barvivo fialové

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu si předehřejeme na 170°C. Ve velké míse rozšlehejte vejce a za stálého míchání postupně přidejte máslo a cukr. Nakonec přidejte prosypanou pohankovou mouku, mleté mandle a prášek do pečiva. Opatrně pak do těsta zamíchejte bílý jogurt.
2
Mezitím si připravte krém. V misce vyšlehejte změklé máslo s moučkovým cukrem.Přidejte krém. sýr, levandulový extrakt a pořádně vyšlehejte.
3
Do formiček na košíčky vyložte košíčky. Naplňte je do 2/3 připraveným těstem. Dejte péct při teplotě 170°C po dobu 30-35 minut. Až koláčky vychladnou, krémem naplňte cukrářský sáček a vychladnuté cupcaky ozdobte krémem. Můžete je také posypat cukrovými perličkami.
Kategorie: Dezerty Cupcakes

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: