Letní salát s kaki a mozzarellou

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kaki
    • 1
      ks granátové jablko
    • 4
      ks mozzarella
    • 1
      hrst pistácie
    • 1
      svazek máta
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 0,5
      ks citronová šťáva
    • 4
      hrst salátové listy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kaki dobře umyjte, osušte a pokrájejte na tenké plátky. Granátové jablko rozkrojte, řeznou stranou vložte do dlaně a vařečkou z něj vytlučte zrnka. Mozzarellu natrhejte na kusy, pistácie nasekejte nadrobno, lístky máty otrhejte ze stonků. Z olivového oleje a citronové šťávy umíchejte zálivku.

RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!

2
Na talíře rozložte po hrsti salátových listů, na ně naskládejte kolečka kaki, přidejte natrhaný sýr, lístky máty, pistácie a granátové jablko. Každou porci zakápněte lžící zálivky.

RADA: VIDEO, jak na zdravé jídlo do krabičky!

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Kategorie: Saláty Zeleninové FOOD

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.