Lahůdkové domácí pečenáče

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: vranova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      ml ocet
    • 100
      ml bílé víno
    • 1
      lžíce pepř celý
    • 1
      lžíce nové koření
    • 1
      lžíce hořčičné semínko
    • 2
      ks bobkový list
    • 2
      ks cibule
    • 100
      g nakládané okurky
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      ml voda
    • sůl
    • 4
      ks sled

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ocet společně se 100 ml vody, vínem a kořením svaříme. Cibuli, okurky nakrájíme na slabá kolečka. Z ryby vyndáme páteř (můžeme je nechat v celku a nebo rozpůlit na dvě části), omyjeme, osušíme, zakapeme citrónovou šťávou a osolíme. Obalíme ryby v hladké mouce a smažíme dozlatova. Přebytečný tuk odsajeme ubrouskem.
2
Do větší skleněné mísy vložíme vychladlé ryby, cibuli, okurky, zalijeme nálevem. Necháme 2 dny v chladu. Během té doby ryby obrátíme nebo protřepeme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: