Kyjevský kotlet pro gurmány

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (vyšší)
    • máslo
    • 100
      g uherský salám
    • 150
      g sýr niva
    • pepř mletý
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do kuřecích řízků zařízneme opatrně velkou kapsu, do které nasypeme špetku pepře, vložíme kolečko nebo dvě uheráku, špalíček Nivy a kávovou lžičkou vykrojíme z másla váleček, který také nacpeme dovnitř. Párátkem spíchneme otvor.
2
Pokud se nám stane, že řízek nechtíc prořízneme, nebo se protrhne, vypomůžeme si dalším párátkem. Řízky lehce osolíme, pořádně obalíme v trojobalu a dáme smažit. Smažené ve friťáku jsou rychleji hotové a o hodně šťavntější.
3
**Příloha:** česká klasika - bramborová kaše nebo bramborový salát.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.