Kyjevský kotlet II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso prsa
    • 80
      g máslo
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • sůl
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z očištěných a vypraných kuřat vyjmeme prsíčka bez kosti současně s křidélky. Prsíčka nakrojíme tak, aby tvořila řízek, který lehce naklepeme, osolíme, do středu vložíme asi 20 g másla a zabalíme, aby máslo nemohlo vytéci spíchneme párátkem, znovu nepatrně osolíme, obalíme v mouce, vejcích, jemně proseté strouhané housce a rychle smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách dočervena. Křidélko vyčnívá z prsíček tak, že vzhledově tvoří kost žebírka. Smažená prsíčka klademe na teplý talíř a jako přílohu podáváme brambory.

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    31. 10. 2010 18:32

    ...zařazení:přílohy,brambory =-O