Květáková musaka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařený květák rozebereme na růžičky. Namočíme do těstíčka z vajec, hladké mouky a mléka, osmažíme. Na oleji osmažíme i na drobno nakrájenou cibuli, do osmažené cibule přidáme mleté maso, vmícháme 1 vejce, osolíme, opepříme. Osmažený květák a maso vkládáme střídavě do pekáčku, zalijeme zakysanou smetanou rozšlehanou s moukou. Zapečeme v troubě.
2
Příloha: rajčatový nebo okurkový salát.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: