Květáková musaka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák větší
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kg mleté maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 100
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce mléko
    • 1
      kelímek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařený květák rozebereme na růžičky. Namočíme do těstíčka z vajec, hladké mouky a mléka, osmažíme. Na oleji osmažíme i na drobno nakrájenou cibuli, do osmažené cibule přidáme mleté maso, vmícháme 1 vejce, osolíme, opepříme. Osmažený květák a maso vkládáme střídavě do pekáčku, zalijeme zakysanou smetanou rozšlehanou s moukou. Zapečeme v troubě.
2
Příloha: rajčatový nebo okurkový salát.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.