Kuřecí játra

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nakrájíme na kousky a obalíme je v hladké mouce. Orestujeme cibuli na troše oleje a přidáme játra. Osolíme a zalijeme mlékem tak, aby byla játra ponořená.
2
Dusíme za častého míchání. Nakonec do omáčky vmícháme podle chuti kremžskou hořčici.
3
Podáváme s chlebem nebo hranolky.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice kremžská Kuřecí játra Mléko Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • rigi
    rigi |

    6. 8. 2015 11:42

    nic moc

  • xMirekx
    xMirekx |

    30. 1. 2015 13:28

    Recept jsem vyzkoušel a povedlo se. Původně jsem vařil pro svého psího miláčka, proto jsem ho mírně upravil a šetřil jsem kořením. V kuchyni v rámci zdravé výživy nepoužívám olej, ale sádlo (na orestování). Játra jsem večer namočil do mléka. Cibuli jsem nepoužil k přípravě jater, ale rýže. Miláček nežere kremžskou hořčici, chleba ani hranolky, proto byla jako příloha rýže. Nakonec miláček dostal jen jednu porci a o zbytek jsem se podělil s vnoučaty. Všem nám chtnalo

  • Libor101
    Libor101 |

    25. 1. 2015 11:39

    Vyborny

  • Milan
    Milan |

    27. 2. 2014 20:40

    No, mně to moc nechutnalo.

  • hovno
    hovno |

    14. 11. 2010 13:09

    hnus hnus hnus chutnato jako hovno :-D :-P

  • JANA ŠKORNIKOVÁ
    JANA ŠKORNIKOVÁ |

    24. 2. 2010 13:35

    TENTO RECEPT JE MOC DOBRÝ A HLAVNĚ JINÝ DÍKY KREMŽSKÉ HOŘČICI.S HRANOLKAMI SUPER.