Kuře v černém pivu

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 29
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou polovinou lahve černého piva. Pečeme v troubě. Když je kuře částečně zapečené posypeme kmínem. Je-li potřeba podléváme během pečení zbytkem piva a vypečenou šťávou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kmín Kuřecí maso Olej Paprika - sladká Pivo - černé Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • iveta mudrochova
    iveta mudrochova |

    23. 5. 2009 08:23

    Naprosto luxusní kuřátko!!!:) Receptík doporučujeme určitě vyzkoušet!;)

  • Petr Zbirovský
    Petr Zbirovský |

    24. 4. 2009 11:33

    Tak jsem to včera zkusil a musim uznat, že je to delikatesa :)

  • Anonym
    Anonym |

    4. 3. 2008 19:19

    je to mňamka. výborný.

  • Béďa
    Béďa |

    31. 12. 2007 11:35

    Je to super, zkusil bych i ty jablka

  • Zapletalka
    Zapletalka |

    26. 8. 2006 22:06

    Výborné, ještě přidávám k pečení 2 jablka

  • Táňa
    Táňa |

    24. 8. 2006 21:15

    Móooooc dobroučký, já jsem jen použila kozla není tak hořký a taky jeliož z kuřete jíme jen prsa, ak jsem je zabalila do slaniny a super.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 2. 2006 18:53

    Moc dobrý sos

  • Anonym
    Anonym |

    26. 1. 2006 18:58

    Dávám 1 je to vynikající, rodina kuře moc nemusí, ale tohle chutnalo

  • Mirka
    Mirka |

    26. 1. 2006 14:09

    Výborné. Manžel nejdřívě nedůvěřive očichával troubu, ale poté co ochutnal byl nadmíru spokojený. Jako přílohu jsem udělala bramborové knedlíky. Báječné. Moc děkuji za recept

  • Anonym
    Anonym |

    14. 11. 2005 18:43

    Doporučuji všem, jedí ho i zarytí odpůrci kuřat

  • Jane von Taafe
    Jane von Taafe |

    13. 11. 2005 12:19

    Ano, ano, ano... Chtela jsem prihodit cosi o tom, ze u nas to delame s knedlikem a se zelim "Kure ala kachna"... Ale pani Lida Frydrychova me predesla... Doporucuji

  • Anonym
    Anonym |

    2. 11. 2005 22:38

    Výborné dnes jsem dělal pro rodinku, pochutnali jsme si

  • Berenika
    Berenika |

    2. 11. 2005 19:56

    Výborné, krásně propečené

  • Zuzana Korbová
    Zuzana Korbová |

    2. 11. 2005 16:35

    Toto je moc dobrý recept, ta omáčka je vynikající!

  • Dáša Holubcová
    Dáša Holubcová |

    9. 8. 2005 18:35

    Dělala jsem v remosce a bylo to dobrý.

  • Ajka
    Ajka |

    26. 6. 2005 10:27

    SUPER!!!!!!!!!!

  • Anonym
    Anonym |

    11. 5. 2005 18:53

    lahoda, výborně se upeče

  • Sabrina
    Sabrina |

    26. 4. 2005 10:40

    teda to byla lahoda. tak dobre kure uz jsem dlouho nejedla. akorat jsem zapomnela na tu horcici. chutnalo to jako husa nebo kachna, neco mezi. na druhy den to bylo jeste lepsi. davam 1 !!!. akorat nevim zda to tak melo byt anebo jsem nekde udelala chybicku, ale prislo mi to nejak trochu nahorkle. snad to bylo od piva. kazdopadne vynikajici. dekuji Sabrina

  • Monča
    Monča |

    6. 4. 2005 20:54

    Výborná kůrčička a dobrý sos

  • Marta
    Marta |

    6. 4. 2005 13:13

    Fantazie!!!

  • Martina
    Martina |

    9. 3. 2005 11:49

    Bylo to naprosto skvělé!!!! Manžel se na to zezačátku tvářil skepticky, ale když se začala po chvilce z kuchyně linout neodolatelná vůně, tak mě se synem uháněli, ať už tu dobrotu vyndám z trouby.Podávali jsme s rýží a se zeleninou.

  • JOZEF
    JOZEF |

    7. 3. 2005 10:58

    Kuriatko v čiernom pive je vážne lahoda . ĎAKUJEM .

  • Lucka
    Lucka |

    4. 3. 2005 12:45

    Když jsem si četla komentáře k tomuto receptu tak jsem si říkala, že to musím vyzkoušet co je to za zázrak. Říkala jsem si jen aby to bylo tak dobré jak to tu všichni vychvalují. Pustila jsem se tedy do toho s obavou. Po dvaceti minutách pečení mě zvedla z obýváku od televize neodolatelná vůně. Nemohla jsem se dočkat až to ochutnáme. Když jsem si dala první sousto tak jsem nelitovala ničeho. Opravdu recept je vynikající. Moc jsme si manželem pochutnali. Doporučuji všem Díky

  • Lucie Harcová
    Lucie Harcová |

    21. 2. 2005 11:25

    Byl to výborný nedělní oběd, kůrčička byla posledním soustem, jako třešnička na dortu, moc nám chutnalo. Pivo jsem si dopila sama, protože 15°Černý drak ze Starobrna je bezkonkurenční a chlapům stačí obyčejná desítka. :-)

  • Pilence
    Pilence |

    7. 2. 2005 10:29

    Nejvice chutnalo panske casti domacnosti! Mozna i proto, ze mohli dopit zbytek piva. ,-) Pile

  • Hana Urbanová
    Hana Urbanová |

    29. 1. 2005 17:25

    Dneska jsem to zkoušela, ale moc nám to nechutnalo. Klasicky grilované kuře je lepší.

  • Anonym
    Anonym |

    28. 1. 2005 19:06

    Je to rychlé a vynikající. Koření se může různě střídat podle vlastní fantazie a pokaždé to má jinou chuť, ale stále je to tak výborně šťavnaté s krásně propečenou kůrčičkou! S feferonkou je to fakt super!!!!

  • Lubor
    Lubor |

    28. 1. 2005 19:03

    Pavlo, nemáš-li černé pivo vyzkoušej kuře v pivní omáčce od stejné autorky, je to se světlým pivem a je to také bašta. Kuře v pivní omáčce jsem zkoušel s pivem světlým a také to jde, ale s tmavým je to lepší

  • Eva Ciprová
    Eva Ciprová |

    28. 1. 2005 16:10

    Určitě by to šlo i se světlým pivem, ale bylo by to zase jiné jídlo. Tak jako je možné to podlévat třeba červeným vínem a bude to mít zase jinou chuť. Jinak už mi z vašich komentářů tečou sliny, tak to hned zítra upeču.

  • Pavla Yvarová
    Pavla Yvarová |

    28. 1. 2005 15:41

    Poraďte mi někdo, zda by to šlo podlít i světlým pivem.

  • Ludmila Frydrychová
    Ludmila Frydrychová |

    25. 1. 2005 06:01

    Když přidáte k pivu ještě kousky jablka, asi 2 ks na 1 kuře, vložíme dílky z 1 jablka dovnitř, dalšími kousky kuře obložíme a pečeme celé bez papriky,kuře dostane příchuť kachny. Podáváme se zelíma knedlíky - výborné Kuře ala kachna.

  • Jolana
    Jolana |

    22. 1. 2005 15:45

    Opravdu moc dobré, dejte hodně cibule - ta je pak fantastická!!!

  • Naďa
    Naďa |

    22. 1. 2005 12:16

    Výtečné,tento recept dělám jako "kuře a'la kachna" se zelím a bramborovým knedlíkem.

  • Ivana Hubschova
    Ivana Hubschova |

    20. 1. 2005 11:14

    Velmi dobré moc sme si pochutnala,a rozdala sem recept dál rodině bbez možnosti NET.Použila sem koření na pečené kuře,místo papriky a kmínu .Skuste.

  • Zde
    Zde |

    16. 1. 2005 17:09

    Super!

  • Lubor
    Lubor |

    5. 1. 2005 18:19

    Skuste přidat do piva feferonku a stím upíct. Je to pohádka

  • Alice
    Alice |

    2. 1. 2005 15:54

    Výborný oběd.

  • Rosťa Lounek
    Rosťa Lounek |

    2. 1. 2005 09:29

    Bomba,stačilo přidat jen Čili

  • Anonym
    Anonym |

    7. 11. 2004 13:48

    Výborné, dnešní oběd bylo pochutnáníčko

  • Roman
    Roman |

    5. 11. 2004 16:20

    Nemám slov.Prostě famozní.

  • Honza
    Honza |

    7. 10. 2004 11:54

    Vcera vareno, moc se povedlo i chutnalo.

  • Anonym
    Anonym |

    12. 9. 2004 15:47

    Výborné!!!!!!!!

  • Vlastimila Vacková
    Vlastimila Vacková |

    28. 8. 2004 15:40

    Výborné, křupavé, podávala jsem s očesnekovanými topinkami a zeleninovým salátem

  • Kája
    Kája |

    12. 8. 2004 19:36

    Výborné i s bramborovou kaší a kompotem!

  • Vlasta
    Vlasta |

    19. 7. 2004 18:19

    Výborné, jako dietní kachnička!! S bramborovým knedlíčkem mňam!

  • Lubor
    Lubor |

    17. 7. 2004 17:33

    Fakt krásně se upeklo, krásnááááá kůrčička!!!!!!

  • Stanislava Novotná
    Stanislava Novotná |

    6. 7. 2004 18:03

    Výborné, měkoučké, mělo úspěch!

  • Anonym
    Anonym |

    6. 7. 2004 17:56

    Výborné, takhle dobré pečené kuře jsem ještě nejedla. Pekla jsem kuřecí stehna, maso vláčné s krásnou kůrčičkou

Poslední navštívené:

Abecední seznam: