Kuře v alobalu s lečem

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lečo krátce podusíme na pánvi, aby zhoustlo. Čtvrtky kuřete osolíme, opaprikujeme a potřeme utřeným česnekem. Párky přepůlíme a několikrát nařízneme. Čtverec alobalu natřeme olejem, položíme na něj jednotlivé porce kuřete, přelijeme lečem a na každou porci dáme půl párku.
2
Dobře alobal uzavřeme a všechny čtyři balíčky pečeme v troubě na plechu asi 30 minut. Potom alobal nahoře rozřízneme a necháme dopéct do červena. Podáváme s rýží.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Olej Pálivá paprika Párky Sůl Zeleninové lečo

Komentáře k receptu

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    10. 1. 2007 15:23

    Vyzkoušeno, snědeno, ale nějak extra jsme si nepochutnali. Takže za 2

  • Stáňa Nová
    Stáňa Nová |

    13. 10. 2005 19:49

    Lečo dávám zmražené a je to také fajn, na chuti to moc neubere si myslím

  • Alina
    Alina |

    20. 12. 2004 20:47

    Fakt mňamka

  • Eva Sulcova
    Eva Sulcova |

    19. 12. 2004 14:40

    Byla to mňamka i bez těch párků - ty jsme doma neměli. Doporučuji!!

Abecední seznam: