Kuře s hořčicí na šlehačce

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naprocujeme, osolíme a opepří­me, potřeme silnější vrstvou hořčice, po obou stranách. Vložíme do kastrolu kostmi nahoru, obložíme más­lem nakrájeným na plátky a podlijeme vodou. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a pokryjeme plátky sla­niny.
2
Zalijeme asi do polo­viny šlehačkou a pečeme. Nejdřív 40 minut zakryté, pak obrátíme a odkryté dopé­káme dalších 40 minut, dle potřeby podlejeme vodou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Věra Kaufová
    Věra Kaufová |

    31. 3. 2007 21:07

    Uděláno k dnešnímu obědu, moc dobré, jen jsem maso před dopečením postrouhala tvrdým sýrema místo anglické slaniny použila pikantní uzený bok.Kalorická bomba, ale výborná.Dík.

Abecední seznam: