Kuře na paprice po babičce

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: filipchudoba

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli a mrkev nakrájíme nadrobno, orestujeme na oleji a přidáme nakrájenou zeleninu. Chvíli dusíme. Přidáme stehna osolená a okořeněná. Dáme do remosky či na pekáč a polijeme 2 dcl vody. Za 1 hodinu vyndáme maso a obereme na misku. Přes cedník propasírujeme uvařenou mrkev a papriku a zahustíme 3 lžícemi hladké mouky rozmíchané v mléce a do hladka rozmícháme. Chvíli povaříme, obrané maso dáme do omáčky, dochutíme.
2
Podáváme s těstovinami nebo houskovými knedlíky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Remek Vladimír
    Remek Vladimír |

    9. 4. 2015 18:47

    Taky jsem to s mrkví nezkoušel, ale zkusím. Zeleninový základ používám při vaření rajské omáčky. Kořenová zelenina se peče s masem, pak se propasíruje do omáčky, anebo se rozmixuje. Omáčka je pak velice hladká a výborná. 8-)

  • gabka
    gabka |

    13. 12. 2011 20:30

    ...výborný recept, není co dodat všem moc chutnalo ;-)

  • Gabka
    Gabka |

    22. 11. 2011 17:49

    ..Takže zítra se do toho pustíííím a s chutí ;-)

  • Kačka
    Kačka |

    2. 6. 2011 21:05

    Výborné!Sklidilo úspěch!:-) :-)

  • Luciferka
    Luciferka |

    11. 11. 2010 22:41

    a kde vidíte ty éčka?už jsem to četla 3 krát a žádná jsem nenašla

  • Markéta Krušinová
    Markéta Krušinová |

    6. 11. 2010 11:02

    s mrkví jsem nikdy nezkoušela, třeba jednou zkusím...

  • Věra Štroblová
    Věra Štroblová |

    16. 7. 2009 11:15

    Bez těch Éček by to možná šlo....

  • marie mateju
    marie mateju |

    16. 7. 2009 10:06

    neříkám že ne,ale přece si nebudete hodnotit vlastní recepty-to je divný.

  • Filip Chudoba
    Filip Chudoba |

    16. 7. 2009 09:32

    SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR

Poslední navštívené:

Abecední seznam: