Kuře na hrášku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa na dvě porce
    • 3
      ks játra drůbeží
    • 10
      g šunka
    • 6
      ks žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • sterilovaný hrášek
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji s rozkrájenou cibulkou. Po chvíli přidáme na kousky nakrájená drůbeží játra, na proužky nakrájenou šunku a na plátky nakrájené žampiony. Opékáme asi 5 minut, pak podlijeme trochou vody a krátce udusíme.
2
Hrášek vyjmeme z konzervy, propláchneme pod tekoucí vodou a po okapání vsypeme k udušené směsi. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku a ještě chvíli dusíme. Nakonec můžeme zahustit lžičkou hladké mouky rozmíchanou v troše vody a krátce povařit. Není to však nutné. maso podáváme s dušenou rýží nebo se smaženými hranolky, obložené na proužky nakrájenou červenou paprikou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.