Králík na zelenině

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík
    • sůl
    • pepř mletý
    • mrkev
    • 1
      ks celer (Řapík)
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 250
      g rajčata
    • 1
      ks baklažán
    • 1
      ks paprika
    • 1
      špetka oregáno
    • 150
      ml bílé víno
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji podusíme mrkev, celer s cibulí - vše pokrájené na plátky. Přidáme porce králíka, které lehce po obou stranách opečeme, podlijeme vínem, vložíme do trouby a pod poklicí dusíme. Po chvíli přidáme spařená, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata, oregano a ke konci dušení, oloupaný a na kostičky pokrájený baklažán s nudličkami paprikou. Během dušení podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, sejmeme poklici a dopékáme. Podáváme s různě upravenými brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.