Kotleta na leču

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: SiimonaB

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek kotlety
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 4
      plátek debrecinka
    • 4
      plátek eidam sýr
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • mořská sůl
    • koření - 7 druhů pepře
    • zeleninový vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotletu máme nakrájenou na plátky, které ještě mírně proklepeme. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka osmahneme na olivovém oleji na pánvi (cca 3 minuty).
2
Následně maso i se vzniklým výpekem položíme do pekáčku, na maso naskládáme jako první debrecínku, na ni dáme hrubou vrstvu leča a vše pokryjeme ještě plátky sýra.
3
Dáme péct do trouby na 190°a pečeme zhruba 45 minut. Po celou dobu pečení maso podléváme vývarem.
4
Jako přílohu podáváme jakkoliv upravené brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.