Kolínko mnicha Přibíka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks vepřové maso
    • 2
      ks česnek
    • 2
      ks cibule
    • 0,5
      l pivo
    • rozmarýn
    • jalovec
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Koleno vykostíme podélným řezem, oškrábeme kůžičku, vše posolíme, potřeme česnekem, jalovcem a snítkou rozmarýnu. Vše pevně srolujeme a upevníme motouzem. Kolena posypeme cibulí pokrájenou na kolečka, zalijeme pivem a necháme několik hodin odpočinout. Pak pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu, a to za občasného otáčení a polévání výpekem, až zůstane jen malé množství šťávy a kolínko je upečené dozlatova. Podáváme teplé i studené k pečivu a s pivem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.