Kokosový dezert s Pedro bonbónky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: RomanaFranck

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kokosové mléko vychlazené
    • 1
      ks mango nakrájené
    • 1
      hrnek maliny
    • 1
      balení želé bonbony Pedro - Hambáče
    • 2
      lžíce mandle nakrájené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plechovku s kokosovým mlékem otočte směrem dolů. patrně odlijte kokosové mléko do jiné skleničky. Kokosový krém, který vám zbyl v plechovce dejte do elektrického mixéru. Krém rozšlehejte dohladka. Pokud by byl krém moc tuhý, můžete přidat lžičku kokosového mléka. Třetinu nakrájeného manga rozdělte do dvou skleniček a na mango dejte polovinu kokosového krému. Jako další vrstvu dejte maliny a pár bonbónků Pedro - Hambáče a zbytek nakrájeného manga. Zakryjte zbytkem kokosového krému a dozdobte mandlemi a Pedro bonbónky.
Použité ingredience v tomto receptu: Kokosové mléko Maliny Mandle Mango Želé bonbony

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: