Kečup na topinky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Blahutka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu umeleme případně rozmixujeme, podusíme s olejem a octem. Poté přidáme hořčici, cukr a sůl a provaříme ještě asi 5 minut. Poté sterilujeme.
2
Tento kečup je vhodný na topinky, ale také jako příloha k pečeným masům, klobásám apod.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Feferonka Hořčice Ocet Paprika Rajčata Rostlinný olej Sůl

Komentáře k receptu

  • bacil100
    bacil100 |

    23. 8. 2011 22:24

    mmám s tím skušenosti je to výborné-místo hořtice,do rohlíku,na pizzu,atd.... :-[

Další doporučené recepty: