Kaštanová nádivka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kaštany upečeme nebo uvaříme, zbavíme slupky, jemně umeleme. Přidáme smetanu a utřeme. Zvlášť v míse utřeme máslo, vanilkový cukr, moučkový cukr a rum.
2
Používáme ke zdobení řezů, dortů, cukroví.

Komentáře k receptu

  • Světlana Čelechovská
    Světlana Čelechovská |

    23. 4. 2007 11:57

    Kaštany je možno smíchat jenom s cukrem (dle chuti) a rumem (pro děti smetanou) - na hustou ale tvárnou hmotu. Tvořím z ní placičky, polévám čokoládou a těsně před podáváním se nastříká šlehačka...a jiná ale bezvadná obměna - nastrouhat na hrubém struhadle hmotu na šlehačkový pohár...fakt mňamka...na Slovensku jsem si párkrát kaštanovou hmotu dovezla pod názvem "Kaštanové pyré" - byl to dovoz z Maďarska - neviděl to někdo tady u nás???? Dík za zprávu.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: