Kapustové karbanátky se Šmakounem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustu uvaříme ve slané vodě. Na rozškvařené slanině orestujeme cibuli, kapustu a šmakouna umeleme na masovém strojku, přidáme vejce, sůl, pepř a strouhanku, zpracujeme v hmotu a tvoříme karbanátky, které smažíme na oleji.

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    28. 12. 2007 16:13

    a ta sezamova seminka navrch nebo do testa?

  • Lusinda
    Lusinda |

    18. 10. 2007 11:49

    Šmakoun je čistá bílkovina bez cholesterolu s malým množstvím kalorií.Prodává se v krabičce vakuovaný po dvou 100gr.plátcích.Většinou bývá v regálu s míchanými zel. saláty atd.Prodávají např. v Bille, Delvitě a Globusu.Je třeba jej dochutit,ale dá se použít na mnoho způsobů.

  • mina kubikova
    mina kubikova |

    18. 10. 2007 08:19

    www.smakoun.cz

  • Lucka
    Lucka |

    17. 10. 2007 21:32

    Ráda bych zkusila, ale nevím co je šmakoun?

  • zdena
    zdena |

    8. 10. 2007 23:12

    co to je šmakoun

Abecední seznam: