Kapr na moravance

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: haluška50

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapří maso podkovy
    • 1
      sklenice sterilovaná zelenina Moravanka
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • citronová šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      ks feferonka
    • 2
      lžíce hrášek a kukuřice
    • 100
      g sýr
    • olivový olej
    • 4
      ks alobal čtverce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Alobaly pomažeme máslem na ně rozprostřeme moravanku, na ni položíme podkovy, osolíme opepříme, okmínujeme, zakápneme citronem. Rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, česnek na tenká kolečka a feferonku na slabé plátky. Přisypeme hrášek a kukuřici. Vše postrouháme sýrem, zakápneme olivovým olejem, pevně uzavřeme a pečeme cca 35 minut.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: