Jinak rybí polévka

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Povaříme hlavu a ořezy ve vodě- velice krátce (probublat) - a vodu slijeme. Maso bez sádla a kůže obereme a dáme zvlášť.
2
Na sádle orestujeme cibulku a přidáme nastrouhanou (nahrubo) zeleninu (celer, petržel, mrkev) a po chvilce přidáme vnitřnosti. Promícháme a přilejeme horkou vodu s přidáním masoxu. Vaříme asi 15-20 minut.
3
Uděláme si červenou jíšku(když nebyly jikry, dáme krupici) a pak zahustíme. Nesmí být jako guláš! Rozumně! Odstavíme a dochutíme. Pak vmícháme obrané rybí maso bez kostiček.
4
Podáváme s osmaženými kostičkami rohlíku.
5
Polévka je málo cítit rybinou.

Komentáře k receptu

  • Lusinda
    Lusinda |

    20. 4. 2007 16:02

    Vynikající a to rybí polévku moc nemusíme,jako od babičky...tedy pardon od pana Vaška..o)))

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    12. 2. 2007 11:18

    dělám hodně podobnou, jen nedávám masox. Vždycky toho musím udělat kotel, moc nám chutná.

Abecední seznam: