Játra na divoko

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g játra
    • 1
      ks cibule
    • hladká mouka na zahuštění
    • 1
      lžíce koření - divočina
    • 1
      lžíce brusinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra na cibulce podusíme obvyklým způsobem, zahustíme a přidáme koření "Divočina" (na 1/2kg jater minimálně 1 lžíci).
2
Jako přílohu - rýže, brambory, hranolky a hlavně brusinky!

Komentáře k receptu

  • dominik
    dominik |

    26. 1. 2011 10:14

    Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$

  • Marcela
    Marcela |

    26. 4. 2007 12:14

    Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    12. 6. 2006 14:55

    Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.

  • Eva Novotná
    Eva Novotná |

    12. 6. 2006 14:44

    Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).

  • Eva Horynová
    Eva Horynová |

    12. 6. 2006 14:25

    Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    12. 6. 2006 13:04

    Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)