srdce na divoko
Telecí na divoko
Dýně na divoko
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Pikantní segedínek
Buchty jako od babičky
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Mléčná žampionová omáčka
Výborné müsli - tyčinky
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem
Jahodové tiramisu II.
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Zapečené brambory s uzeným
Citronový dort s třešněmi
Candát s chřestem
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Zelené smoothie s pampeliškovými květy
Rychlé červené kari s krevetami