Hrušková buchta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      ml mléko
    • 60
      g hera
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      balíček skořicový cukr
    • 60
      g cukr krystal
    • vanilka 0.5 cm nastrouhaná
    • 540
      g hladká mouka
    • 21
      g droždí půl kostky
    • 100
      g hrušky sušené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše se postupně nahází do domácí pekárny a zvolí se základní tří hodinový program.
2
Jinak řečeno - vše se smíchá dohromady a hněte se půl hodiny, nechá se odpočinout, pak 1hodinu vykynout a nakonec se peče 1 hodinu při střední teplotě.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.