Hrachové rizoto

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hrách
    • 200
      g rýže
    • 150
      g sádlo Škvarkové
    • 150
      g cibule
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrách a rýži (každé zvlášť) uvaříme doměkka a scedíme. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, ke konci přidáme většinu škvarků. Hrách, rýži a cibuli se škvarky smícháme, dle chuti osolíme a podáváme se zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 9. 2011 13:10

    ...to už jsem nedělal ani nepamatuji, k cibuli ale přidám kromě škvarků ještě slaninu :-P ..., výborné s kyselou okurkou...

  • Bronislava Prokešová
    Bronislava Prokešová |

    15. 3. 2005 14:27

    Skvělé! Jednoduché a přitom chutné a vydatné.