Hraběnčin koláč II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 75 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr utřeme se žloutky, cukrem ,máslem a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva. Vše promícháme a rozdělíme na dva díly.
2
Jablíčka oloupeme a nastrouháme, přidáme do nich cukr, rozinky a našlehaný sníh. Část těsta namačkáme na plech na těsto rozložíme jablíčkovou směs a přikryjeme druhým plátem těsta, nebo na vršek druhou část těsta nastrouháme.
3
Pečeme v předehřáté troubě na nižší stupeň.
4
Po vychladnutí pocukrujeme.

Komentáře k receptu

  • Jami
    Jami |

    23. 3. 2013 19:47

    Těsta je strašně málo,nevyšlo ani na spodní část.A to nemám velký plech.Museli jsme dát dvojnásobnou dávku. :-(

Další doporučené recepty: