Hovězí řízečky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek hovězí maso
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • tatarská omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance (přitlačíme), namočíme v rozšlehaném vejci. Opečeme na oleji do zatáhnutí vejce. Poté položíme na pekáč, na každý plátek dáme kolečko cibule, kolečko rajčete a kolečko vejce, navrch kopec tatarky a pečeme při 180 °C cca 45 minut.

Komentáře k receptu

  • Sylva P.
    Sylva P. |

    1. 4. 2009 09:56

    Také vařím ale jako obrácené řízky. Jen řízky prokládám cibulí a angl. slaninou. Jsou výborné.

  • Táňa Tylečková
    Táňa Tylečková |

    30. 3. 2009 10:12

    samozřejmě, díky ní budou řízky jak vata

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    29. 3. 2009 19:00

    fakt tu tatarku pečeme i s řízečkama? :-O