Houbové lečo

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné houby nakrájíme na plátky, přidáme kmín a dusíme ve vlastní šťávě. Během dušení je podle potřeby podléváme vodou. Po chvíli přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, očištěné na proužky nakrájené papriky a dusíme. Nakonec přidáme na kostičky nakrájená rajčata. Když se šťáva vydusí, přidáme máslo, osolíme, zalijeme rozvedlanými vejci, zlehka promícháme a necháme mírně vydusit do řidší konzistence. Podáváme s brambory nebo chlebem.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    10. 9. 2007 08:05

    Ještě do této směsi dávám podusit i cuketu.

  • Ida Juřicová
    Ida Juřicová |

    9. 8. 2007 17:43

    Lečo na tento způsob děláváme u nás už dlouho a je výborné! Není třeba přidávat ani uzeninu,což plně vyhovuje i manželovi,který je vegetarián :-)

  • kateřina Marušová
    kateřina Marušová |

    19. 4. 2007 11:53

    Ted jsem dojedla,výborný....