Houbová tofu polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tofu rozmixujeme s vodou na hladkou hmotu a necháme v mixéru. Ve větším hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme žampiony nakrájené na tlustší plátky a ochutíme mateřídouškou. Asi 10 minut podusíme. Ze žampionovo cibulové směsi část odebereme, přidáme do tofu krému, rozmixujeme a rozmixovanou směs vlejeme zpět do hrnce. Přidáme 2-3 šálky vody, osolíme a vaříme ještě asi 10 minut.
2
Podáváme s čerstvým celozrnným chlebem nebo s kukuřičnými či chlebovými plackami.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mateřídouška Mořská sůl Tofu Voda Žampiony

Komentáře k receptu

  • Peta
    Peta |

    11. 1. 2008 22:36

    Zni to zajimave, urcite zkusim

Poslední navštívené:

Abecední seznam: