Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočková polévka s párkem
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Kroupový oběd (večeře)
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Rumové kuličky nepečené a snadné
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Křenová omáčka s vejcem
Halloumi z grilu na salátu
Tzatziki
Koláč s bazalkovým krémem a jahodami
Vepřová pečeně na kysaném zelí s…
Máslové koláčky s crème fraîche a…
Bramborový chléb s jogurtem a…
Třešňový džem s rybízem
Vegetariánský burger z tofu
Brokolicové těstoviny
Melounový nanuk