Grilované pikantní kotlety v pivní marinádě s česnekem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      ml pivo - černé
    • 4
      lžíce med
    • 5
      stroužek česnek
    • červená chilli paprička 1-2 (podle chuti a pálivosti)
    • 4
      snítka tymián čerstvý
    • 6
      plátek vepřové kotlety
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso lehce naklepejte a osolte. Česnek prolisujte a smíchejte s pivem, medem, tymiánem a nakrájenými chilli papričkami. Maso naložte do marinády a nechte přes noc marinovat. Ogrilujte.
2
//Zdroj: časopis Gurmet červenec/srpen 2012, str. 48//

Komentáře k receptu

  • kavka
    kavka |

    7. 10. 2016 14:42

    Už jsem psal. To sámé se dá udělat na pánvi pod pokičkou a bez škodlivého vlivu hliníku, prý způsobuje Altzheimera, pak už nerozeznáte pánrv od grilu.

  • lapis
    lapis |

    7. 10. 2016 14:39

    Škoda rozpalovat grill, jedná se o dušené jehněčí v alobalu, totéž lze připravit pod pokličkou na pámvi a navíc vyloučit škodlivý vliv hliníku. HA :-D