• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Golden Cottage Pie
    Napište svůj komentář k receptu

    Golden Cottage Pie

    autor: MishaAtherton
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Golden Cottage Pie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 600
        g dýně (Tuřín)
      • 30
        ml mléko Odstředěné
      • 0,50
        lžička muškátový oříšek
      • 500
        g mleté maso - hovězí
      • 1
        ks cibule
      • 2
        ks celer Na kousky nasekané
      • 350
        ml hovězí vývar
      • 40
        g ovesné vločky
      • 15
        ml worcestrová omáčka
      • 30
        ml rajský protlak
      • 200
        g mrkev
      • 2
        lžíce strouhanka

    Postup přípravy receptu

    1
    Dýni oloupeme a zbavíme jadérek, nakrájíme na malé kostky. V hrnci s vařící vodou povaříme zhruba 12 minut. Scedíme a rozšleháme s mlékem a muškátovým oříškem. Na pánvi (bez oleje) osmahneme cibuli s mletým masem, dokud nám maso krásně nezhnědne. Přidáme celer a necháme ještě pár minutek. Poté přilejeme vývar, Worcesterhire omáčku, vločky a rajčatový protlak. Přiklopíme a vaříme za stálého míchání další 3 minuty. Vlijeme do pekáčku nebo jiné misky na pečení. Nastrouháme mrkev a dobře smícháme s rozmixovanou dýní, přelejeme přes maso.
    2
    Posypeme strouhankou a dáme do předem vyhřáté trouby (180 °C) tak na 30-35 minut. Povrch by měl mít krásně zlatou barvu.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vesnický páj (cottage pie)

    Vesnický páj (cottage pie)

    Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)

    Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)

    Golden milk neboli Turmeric latte

    Golden milk neboli Turmeric latte

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Karbanátky
    Maso Hovězí Mleté Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Dýně Hovězí vývar Mléko Mleté maso - hovězí Mrkev Muškátový oříšek Ovesné vločky Rajský protlak Strouhanka Worcestrová omáčka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

    Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

    Těstoviny s kuřetem a špenátem

    Těstoviny s kuřetem a špenátem

    Celerová pomazánka III.

    Celerová pomazánka III.

    Nakládaný hermelín VI.

    Nakládaný hermelín VI.

    Rajčatový salát II.

    Rajčatový salát II.

    Zapečený lilek po italsku - bez tuku

    Zapečený lilek po italsku - bez tuku

    Halušky s brynzou

    Halušky s brynzou

    Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

    Švestkové (třešňové) šátečky s…

    Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

    Rychlá vajíčková pomazánka s…

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    56
    Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
    Šneci z listového těsta…
    38
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    27
    Palačinky
    Palačinky
    27
    Ovarové koleno s jablkovým křenem
    Ovarové koleno s…
    21
    Řezy Raffaelo
    Řezy Raffaelo

    Zajímavé články

    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Test osobnosti: Co o nás prozradí náš vánoční stromeček?

    Test osobnosti: Co o nás prozradí náš vánoční stromeček?

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Říkadla a říkanky: Proč je děti potřebují a jak jim škodí, když je neznají?

    Říkadla a říkanky: Proč je děti potřebují a jak jim škodí, když je neznají?

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    • Recepty.cz
    • Golden Cottage Pie
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí