Gemerské tajemství

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová plec
    • 1
      kg brambory
    • 4
      ks cibule
    • 150
      g slanina
    • 4
      ks rajčata
    • 2
      ks paprika
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 1
      ks pórek
    • sůl
    • olej
    • grilovací koření
    • kmín
    • pepř mletý
    • chilli
    • červená paprika
    • vegeta
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso si nakrájíme na kousky a dáme do mísy, přidáme sůl, grilovací koření, pepř, kmín, mletou červenou papriku, vegetu, chilli koření a zalijeme olejem, uložíme do ledničky a necháme 24 hodin marinovat.
2
Oloupané brambory, pórek a klobásu Irča si nakrájíme na kolečka, cibuli, rajčata, papriku a slaninu si nakrájíme na kousky
3
Utrhneme si asi půl metru alobalu, potřeme olejem a postupně na něj ukládáme brambory, maso, klobásu Irča, cibuli, papriku, rajčata a slaninu, na vrch nasypeme žampióny a pórek, všechno zabalíme a dáme do trouby péct asi na 1 hodinu.

Komentáře k receptu

  • zsn
    zsn |

    30. 12. 2014 23:35

    To je klobása z Irčy :-D

  • Míša
    Míša |

    14. 6. 2012 20:50

    A tajemstvím zůstává, kam se ztratila z ingrediencí klobása Irča?? A co je to vlastně za klobásu ta Irča? :-\ :-) Jinak recept vypadá fajn :-))