Gemerské tajemství

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso si nakrájíme na kousky a dáme do mísy, přidáme sůl, grilovací koření, pepř, kmín, mletou červenou papriku, vegetu, chilli koření a zalijeme olejem, uložíme do ledničky a necháme 24 hodin marinovat.
2
Oloupané brambory, pórek a klobásu Irča si nakrájíme na kolečka, cibuli, rajčata, papriku a slaninu si nakrájíme na kousky
3
Utrhneme si asi půl metru alobalu, potřeme olejem a postupně na něj ukládáme brambory, maso, klobásu Irča, cibuli, papriku, rajčata a slaninu, na vrch nasypeme žampióny a pórek, všechno zabalíme a dáme do trouby péct asi na 1 hodinu.

Komentáře k receptu

  • zsn
    zsn |

    30. 12. 2014 23:35

    To je klobása z Irčy :-D

  • Míša
    Míša |

    14. 6. 2012 20:50

    A tajemstvím zůstává, kam se ztratila z ingrediencí klobása Irča?? A co je to vlastně za klobásu ta Irča? :-\ :-) Jinak recept vypadá fajn :-))

Další doporučené recepty: