Francouzský bílý chléb

moje hodnocení:

1,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost chleba II, barva kůrky světlá. Hladká mouka může být použita světlá či polosvětlá.
2
Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.
3
Výsledek - skvělý nadýchaný bílý chlebík s křupavou kůrčičkou.

Komentáře k receptu

  • Kacka
    Kacka |

    28. 2. 2008 17:09

    Docela dobrý. Zatím první, který se mi povedl :)

  • h.v.
    h.v. |

    27. 4. 2007 21:26

    velikost si můžete navolit na dispeji, buďto I nebo II. jedná se asi o větší množství ingrediencí...

  • Jengy
    Jengy |

    6. 3. 2007 11:07

    dnes jsme si koupili pekárnu Eta Siesta a přiznám se,že jsme nadšenci francouzkého pečiva,takže mě zaujal tenhle recept.Jsem trochu zmatená pouze z udání velikosti chleba II.naše pekárna má obsah 1,3 chleba.Dá se někde dohledat jaká je to vlastně velikost(II)?Děkuji předem