Francouzská cibulačka II.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli na plátky, zasypeme ji moukou, necháme také osmahnout. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme, až je cibule měkká. Plátky chleba pokrájíme na kostky, opečeme na pánvi na oleji, dáme do talířů, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme horkou polévkou. Povrch polévky zdobíme sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Mike
    Mike |

    23. 2. 2015 15:02

    To neni francouzska cibulacka, ta se dela s vinem

  • Pierre
    Pierre |

    22. 11. 2014 22:19

    Pardon, ale tohle nema s francouzskou cibulackou nic spolecneho. Cibule se musi vice jak hodinu pomalu karamelizovat, do polevky patri koreni jako bobkovy list a treba tymian, ale hlavne trochu bileho vina.

  • tasopenaf
    tasopenaf |

    1. 9. 2014 10:46

    Neuveriteľné, aký jednoduchý recept. To radšej doporučujem recept podľa Julie Child. Tam sa človek aspoň dozvie, čo, prečo a hlavne ako. Osmažiť cibulku to nie je len tak.