Floridské nudličky se zeleninou

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g maso :vepřové nebo drůbeží
    • olej
    • 350
      g čerstvé žampiony -plátky
    • 1
      ks zelená paprika -pokrájená na proužky
    • 2
      ks řapíkatý celer -stonky
    • 1
      ks cuketa mladá (pokrájená na plátky)
    • 2
      ks mrkev -na kolečka
    • 1
      stroužek česnek -rozetřený
    • 250
      ml vývar
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • solamyl (bramborový škrob) -na zahuštění
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky, osolíme a orestujeme ze všech stran na rozpáleném oleji dozlatova. Vyndáme ho a udržíme v teple. Do výpeku dáme orestovat za stálého míchání zeleninu, pak přidáme maličko vody a necháme chvilku probublat. Zelenina by měla zůstat na skus, ale né syrová. Ve vývaru si dobře rozmícháme Solamyl (1-1,5 lžíce) a sojovou omáčku, přilijeme vše k zelenině a chvilku provaříme. Odstavíme. K zeleninové směsi vmícháme orestované maso, již nevaříme! Takto připravenou směs podáváme nejlépe s rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza
    Tereza |

    11. 1. 2016 17:38

    Moc dobré :-* a taky rychle hotové.

  • saly15
    saly15 |

    4. 11. 2012 13:52

    neměla jsem sojovku a papriku jsem dala červenou, což nebyla dobrá volba, nějak mi tam kazila chut, ale děkuji za inspiraci, ;-) příště dám s topinkou, ted to bylo s rýží

  • Markusová
    Markusová |

    22. 3. 2012 14:47

    Připravila jsem ke směsi kuskus, neměla chybu!

  • Verča
    Verča |

    17. 8. 2011 21:03

    Něco jako čína bez nakládání masa.S rýží byly nudličky dobroučké a taky to byla rychlá večeře.Řapíkatý celer jsem vlastně použila poprvé,chutnal nám a přemýšlím co se zbytkem,jdu pátrat.

  • Ráďa
    Ráďa |

    20. 7. 2011 17:36

    VYnikající to bylo i s opečenými tousty,doporučuji vyzkoušet,je to mňamina :-* <:-)

  • Pavla
    Pavla |

    15. 5. 2011 10:07

    Moooc dobré. Máme rádi masové mišmaše kde je hodně zeleniny :-P ;-)