Filé na zelenině III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • filety mražené
    • mražená zelenina taková, jakou má kdo nejraději, já dávám kukuřice-hrášek-mrkev)
    • máslo
    • tvrdý sýr
    • sůl
    • koření (zase podle chuti - česnek, bazalka, nové koření, paprika)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé vložím do pekáčku, potřu máslem, osolím a přidám koření. Pekáček dám do středně vyhřáté trouby a počkám, do jaké míry pustí vodu. Ideální je, když je vody málo (tudíž lépe je koupit filé s nízkým obsahem vody, doporučuji pangasiuse), potom přidám mraženou zeleninu. Peču tak dlouho, aby zelenina byla měkká. Když tomu tak je, přidám nastrouhaný tvrdý sýr, nechám zapéci a podávám.
2
Pro naši rodinu je ideální přílohou bramborová kaše.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.