Fazolový guláš II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejméně 2 hodiny namočené fazole uvaříme doměkka.
2
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky krájené maso, posypeme kmínem, promícháme a za občasného mírného podlévání dusíme doměkka.
3
K masu přidáme fazole, dle chuti osolíme přidáme kečup a prohřejeme.
4
Podáváme s vařenými brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Hovězí kližka Kečup - jemný Kmín Máslo Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: