Fazolové lusky s mletým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Marrysol

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi orestujeme slaninu nebo bůček, česnek, cibulku, vše nadrobno nakrájené.
2
Potom přidáme maso, osolíme, opepříme a okořeníme.
3
Když se maso zatáhne přidáme fazolové lusky, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.
4
Před koncem zakápneme sojovkou a přidáme kousek masoxu.
5
Promícháme a odstavíme.
6
Výborné se šťouchanými bramborami s máslem a zelenou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: