Fazolové lusky s rajčaty

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Hrbek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Spařte a oloupejte rajčata, nakrájejte na kousky. Fazolové lusky pokrájejte na 3 cm dlouhé kousky a trochu povařte. Slejte.
2
V hlubší pánvi na oleji lehce osmažte za stálého míchání na drobounko posekaný česnek a zázvor, ale nenechte zahnědnout. Přidejte mletý koriandr, červený pepř a kurkumu a míchejte. Koření začne krásně vonět. Přidejte na kousky nakrájená rajčata a trochu vody. Trochu povařte, až šťáva zhoustne. Přidejte uvařené fazolky, osolte a promíchejte.
3
Máme to rádi jako příkrm ke grilovanému masu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kája
    Kája |

    30. 5. 2014 14:04

    Skvělé! Fazolovéí lusky nemám jinak moc ráda, ale tento recept je opravdu chutný :-) Zázvor tomu dodává říz :-))

  • kanclirova
    kanclirova |

    24. 10. 2010 20:03

    Výborné! také jako hlavní bezmasé (vegetariánské) jídlo s jasmínovou rýží.

  • Apina Hrbek
    Apina Hrbek |

    27. 1. 2009 20:39

    Dekuji Terezko, jsem rada, ze chutnalo.

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    27. 1. 2009 19:04

    Veni, vidi, vici...uvarené, zjedé, chválené, len neviem, či dostatočne. To korenie skutočne tak nádherne voňalo, že sa suseda prišla spýtať, čo varím. Fazuľky sú tak výborné, že manžel po ochutnaní nechcel žiadne mäso, len kúsoček chlebíka. Keby sa dalo, dám tých 1 viac :))))

  • Olga Smudková
    Olga Smudková |

    25. 7. 2007 10:13

    Výtečné, voňavé a dobrá příloha k pečené rybě

Poslední navštívené:

Abecední seznam: