Fazole s pečeným bůčkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kůži bůčku nakrájíme na čtverce, bůček osolíme, posypeme ze všech stran kmínem, dáme do pekáče, podlejeme vodou a upečeme. Předem namočené fazole uvaříme a scedíme. Na oleji opražíme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme na měsíčky nakrájená rajčata, na proužky nakrájené papriky, posypeme oregánem, solí a pepřem, přidáme nadrobno nakrájenou feferonku a dusíme 20 minut.
2
Potom přidáme uvařené fazole a společně podusíme ještě 10 minut. Bůček nakrájíme na 1 cm silné plátky a podáváme s fazolemi.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: