Fazole na topinkách

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g fazole vařené, jakékoli barvy
    • 50
      g anglická slanina
    • 1
      lžíce kečup - ostrý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      ks topinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do křupava osmahnout plátky slaniny, osmažené vyjmout. Na tuku prohřát fazole, trochu pomačkat vidličkou, sůl, pepř, zakápnout kečupem, promíchat a prohřát. Směs navršit na horkou topinku (může být i lehce počesnekovaná), navrch položit křupavý plátek slaniny.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Fazole Kečup - ostrý Pepř mletý Sůl Topinka

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    25. 10. 2006 14:25

    Já fazole nemačkám,jinak dělám stejně.Moc dobré.

Další doporučené recepty: