Fazole na kyselo se žampiony

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. Na zpěněném másle a cibulce podusíme plátky žampiónů, přidáme měkké fazole. Zalijeme trochou vody (ve které jsme vařili fazole). Zahustíme smetanou smíchanou s moukou, přisolíme a podle potřeby okyselíme. Podáváme s brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • žampion
    žampion |

    4. 5. 2011 21:12

    Pro kolik osob je recept určen?

  • Strixia
    Strixia |

    25. 1. 2011 10:56

    Udělala jsem chybu v tom, že jsem nenamočila fazole dost brzo a musela jsem je dlouho vařit, ale jinak je recept jednoduchý a dost dobrý. Doporučuji. Jako přílohu jsem nedělala brambory, ale dali jsme si krajíc chleba.