Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g kadeřávek
    • 2
      ks cibule
    • 50
      g sádlo
    • 250
      ml vývar
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      lžíce ovesné vločky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kadeřávek očistíme a dáme na 15 minut vařit do osolené vody. Pak vyjmeme, drobně usekáme a dáme na nakrájenou zpěněnou cibuli, lehce osmažíme a zalijeme vývarem. Ochutíme pepřem, solí a špetkou cukru, přidáme vločky a 10 minut dusíme. Podáváme jako přílohu k masitým pokrmům nebo pečené drůbeži.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.