Dušený kadeřávek s ovesnými vločkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kadeřávek očistíme a dáme na 15 minut vařit do osolené vody. Pak vyjmeme, drobně usekáme a dáme na nakrájenou zpěněnou cibuli, lehce osmažíme a zalijeme vývarem. Ochutíme pepřem, solí a špetkou cukru, přidáme vločky a 10 minut dusíme. Podáváme jako přílohu k masitým pokrmům nebo pečené drůbeži.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Kadeřávek Ovesné vločky Pepř mletý Sádlo Sůl Vývar

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: