Dřevorubecký kastrůlek

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg brambory
    • 250
      g anglická slanina
    • 1
      ks cibule velká
    • 8
      ks vejce
    • 250
      g žampiony
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • kmín
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem.
2
Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostky orestujeme a smícháme se žampióny.
3
Ke směsi přidáme vařené brambory, nakrájené na plátky, vše důkladně promícháme, osolíme, opeřpíme a zalijeme rozšlehanými vejci. Zapečeme v troubě asi 30 minut.
4
Před podáváním posypeme jemně krájenou pažitkou.
5
Vhodným doplňkem je rajčatový salát nebo sladkokyselá okurka.

Komentáře k receptu

  • koukrová
    koukrová |

    26. 3. 2013 18:38

    Výborné, rychlé, chutné