Domácí limetkový extrakt

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • limetková kůra Čerstvá
    • vodka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Limetky škrabkou na brambory zbavte kůry (potřebujete jen tu zelenou část, ne tu bílou), můžete nakrájet na tenčí proužky. Vložte do čisté uzavíratelné sklenice a zalijte vodkou tak, aby kůra byla ponořená.
2
Nechte nejméně 6 týdnů stát na suchém temném místě v pokojové teplotě. Když si vzpomenete můžete lahvičkou zatřepat. Před použitím se zbavte kůry.
3
Vhodné do cukroví, pudinků, creme bruleé, dortových krémů, náplní apod.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.